Russell Crowe nu vrea ca fiii săi să devină actori

Russell Crowe a declarat că speră ca fiii săi să nu ajungă să-şi dorească să devină actori, dar se teme că, inevitabil, băieţii îi vor călca pe urme, informează contactmusic.com.

Urmărește
78 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe nu vrea ca fiii săi să devină actori

Russell Crowe nu vrea ca fiii săi să devină actori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul, recompensat cu un premiu Oscar, are doi copii cu soţia sa, cântăreaţa Danielle Spencer: Charlie, în vârstă de şase ani, şi Tennyson, în vârstă de trei ani.

Crowe spune că nu îşi va îndemna copiii să se facă actori pentru că ar prefera pentru ei alte meserii, dar este convins că vor sfârşi prin a ajunge la Hollywood, pentru că vor să calce pe urmele tatălui lor.

"Cred că este natural dacă se va întâmpla aşa. Şi dacă asta îi pasionează, atunci fie. Nu vreau să-i forţez să o facă sau să-i pun într-o situaţie în care să simtă că trebuie să facă un lucru numai pentru a obţine aprobarea tatălui lor", a declarat Crowe pentru Sunday Mirror.

Pe de altă parte, Crowe recunoaşte că mezinul său dă deja semne că ar fi pasionat de meseria de actor: "Are deja acea strălucire naturală în ochi".

Russell Crowe poate fi văzut în prezent pe marile ecrane în filmul "Robin Hood", de Ridley Scott, care a avut premiera mondială săptămâna trecută, la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici