S-a inventat „gustarea ideală“: ciocolata care conţine apă şi nu grăsimi!

Un grup de cercetători britanici de la Universitatea din Birmingham au inventat ciocolata care are un conţinut scăzut de grăsimi şi are în componenţa ei aproape două treimi apă. Oamenii de ştiinţă susţin că noul produs are un gust identic cu alimentul obişnuit, arată "Gândul".

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului S-a inventat „gustarea ideală“: ciocolata care conţine apă şi nu grăsimi!

S-a inventat „gustarea ideală“: ciocolata care conţine apă şi nu grăsimi! (Imagine: Gândul)

Mai mult, noua ciocolată oferă senzaţia de saţietate imediat, dând posibilitatea gurmanzilor să nu mai mănânce nimic timp de şase ore, deoarece produsul oferă senzaţia de "plin" imediat ce a intrat în contact cu acidul gastric.

Citeşte mai multe despre ciocolata fără grăsimi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici