Scandal în China. Urşii panda au început să latre. Grădina Zoo a recuscut că urşii panda erau defapt câini vopsiţi

Vizitatorii unei grădini zoologice din China au fost indignaţi după ce au descoperit că aşa-numiţii „panda” pe care îi admirau erau doar câini "stilizaţi".

Urmărește
876 afișări
Imaginea articolului Scandal în China. Urşii panda au început să latre. Grădina Zoo a recuscut că urşii panda erau defapt câini vopsiţi

Scandal în China. Urşii panda au început să latre. Grădina Zoo a recuscut că urşii panda erau defapt câini vopsiţi

Vizitatorii păcăliţi au afirmat că şi-au dat seama de înşelătoria de la grădina zoologică din Shanwei doar atunci când unul dintre "panda" a început să latre, potrivit presei locale.

O înregistrare video realizată de un vizitator a arătat câinii deghizaţi în timp ce erua întinşi pe o stâncă în interiorul unei zone îngrădite, relatează New York Post.

Câteva momente mai târziu, un al căţel poate fi văzut plimbându-se - cu o coadă lungă şi cârlionţată.

Iniţial, grădina zoologică a încercat sî nege această înşelătorie, afirmând în mod bizar că animalele erau o rasă de „câini panda”.

Ulterior, însă, a recunoscut că a vopsit doi chow chows - o rasă populară în nordul Chinei.

Întrebat de ce au încercat să păcălească vizitatorii, un reprezentant al grădinii zoologice a declarat pentru presa din China: „Nu există urşi panda la grădina zoologică şi am vrut să facem acest lucru ca urmare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici