Sean "Diddy" Combs, dat în judecată

Unul dintre foştii asociaţii ai lui Sean "Diddy" Combs a intentat proces, din închisoare, împotriva acestuia, susţinând că Diddy are o datorie de peste 19 milioane de dolari faţă de el, pentru muzica rapper-ului Notorious B.I.G.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Sean "Diddy" Combs, dat în judecată

Sean "Diddy" Combs, dat în judecată

James Sabatino, fost consultant pentru compania lui Combs Bad Boy Entertainment Inc., a declarat că, în 1994, a plecat cu Notorious B.I.G. la Miami pentru un spectacol şi pentru o serie de înregistrări. B.I.G., pe numele său real Christopher Wallace, a înregistrat 17 minute audio, iar spectacolul de 90 de minute se află pe suport video, informează billboard.com.

Conform procesului, ambele înregistrări îi aparţin lui Sabatino, pentru că acesta a plătit cheltuielile de deplasare şi de înregistrare pentru B.I.G., deşi nu a fost semnat niciun contract în acest sens.

Avocatul lui Sean "Diddy" Combs nu a fost disponibil pentru comentarii. De asemenea, Sabatino este încă în închisoare, iar avocatul lui nu a fost găsit.

B.I.G. a fost ucis în 1997, cazul de omucidere a acestuia nefiind încă soluţionat. În acel an, Combs a hotărât să cumpere înregistrarea audio şi video de la Sabatino pentru 200.000 de dolari. Conform documentelor prezentate în proces, Combs i-a dat lui Sabatino un cec în valoare de 25.000 de dolari, existând un termen de 60 de zile pentru plata integrală a banilor.

Combs a declarat că motivul pentru amânarea plăţii este faptul că poliţia din Los Angeles consideră că Sabatino este implicat în moartea lui B.I.G. Sabatino şi Notorious B.I.G. trebuiau să se întâlnească în noaptea crimei, dar Sabatino nu a mai luat parte la acea întâlnire.

Ulterior, Sabatino a fost închis, dar a încercat, în continuare, să obţină banii de la Combs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici