- Home
- Life-Inedit
- (01.05.2018, 08:00)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
SECRETE pentru cel mai bun grătar de 1 MAI. Trucurile care te ajută să nu dai greş niciodată
Minivacanţa de 1 mai este prilejul perfect pentru o porţie de relaxare şi un grătar bun, nu este inutil că cunoşti câteva trucuri şi secrete pentru a prepara cea mai gustoasă carne.
Urmărește
2840 afișări
SECRETE pentru cel mai bun grătar de 1 MAI. Trucurile care te ajută să nu dai greş niciodată
Marinează ingredientele
Pregăteşte cu o zi înainte un amestec format din ierburile aromate pe care le preferi, sare, piper, boia dulce sau iute, usturoi, ulei de măsline si zeamă de lămâie şi lasă carnea în acest amestec, la frigider, până a doua zi. Practic, nu există variantă greşită când vine vorba de combinaţii de ierburi aromate, preferinţele tale sunt singurele care contează. În orele când carnea va sta la frigider în acest amestec, aromele se vor combina şi carnea se va frăgezi, aşa că vei avea garanţia că atunci când o vei pune pe grătar, carnea se va transforma în cel mai delicios fel de mâncare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
Aşază corect carnea pe grătar
Deşi nu pare atât de important, este esenţial modul în care se distribuie căldura, pentru preparate delicioase şi gătite aşa cum îţi plac. Ţine cont de faptul că pe mijlocul suprafeţei găratarului temperatura este cea mai ridicată, aşa că acolo este locul în care va trebui aşezată carnea care se prepară mai greu (vita, mielul, porcul) şi nu puiul sau peştele, spre exemplu. Indicat este să le prepari pe rând, nu să le amesteci pe grătar, şi din motive de intenstatea cădurii, dar şi pentru a fi sigur că aromele nu se combină nefericit între ele.
Curăţă bine grătarul şi unge-l cu puţin ulei înainte de a pune carnea
Chiar dacă sună destul de logic ceea ce tocmai am spus, nu strică să îţi amintim. Un grătar bine curăţat îţi va permite să obţii gustul acela al cărnii în care se simt toate aromele şi, în plus, te va scuti de eventuale suprize care se traduc în toxiinfecţii alimentare şi vizite la spital când ţi-e lumea mai dragă. După ce ai curăţat bine grătarul şi s-a încins suficient, unge-l cu o pesulă cu ulei, pentru a preveni lipirea cărnii şi gustul accentuat de ars pe care aceasta l-ar putea căpăta.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Citeşte şi: Visezi la un iPhone X? Apple va lansa o variantă "low-cost" pentru ultimul model de smartphone, după ce vânzările au fost sub aşteptări
Citeşte şi: Euro douăzeci-douăzeci, pe înţelesul tuturor. Explicaţiile lui Dăncilă: La noi, la Bruxelles, există Orizont douăzeci douăzeci, e normal
Citeşte şi: Dăncilă, despre creşterile salariale din sistemul bugetar: Tot ce am făcut până acum este sustenabil
Citeşte şi: Artist din Iaşi, suspectat de distrugerea unei BISERICI. Bărbatul, cuprins de furie după ce a fost împiedicat să participe la o slujbă de înmormântare
Citeşte şi: FUZIUNE dintre două dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri. Lovitură dură pentru Lidl
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Cum petrece Halep minivacanţa de 1 mai. Simona, în ipostaze nemaivăzute până acum | FOTO şi VIDEO
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 16:26
Ciolacu: În acest moment avem o coaliţie majoritară în Parlamentul României
-
astăzi, 16:20