1 Mai muncitoresc ne răsfăţăm mirosul şi papilele gustative cu fel şi fel de grătare înmiresmate şi colorate.
Dar, de această dată, nu ne vom referi la celebrii mititei tradiţionali care sfârâie de zor pe grătarele românilor în aceste zile libere, ci la minunăţii de preparate culinare care nu doar că arată bine şi se prepară rapid, dar care gătite corect sunt şi foarte sănătoase.
Iată top trei idei pentru grătarele de 1 Mai, în recomandarea CSID.
Bucătarul Adi Hădean este responsabil cu aceste idei de meniu de 1 mai, iar pozele şi reţetele îi aparţin în totalitate.
– Antricot de viţel. Lăsat două ceasuri la temperatura camerei, pus pe grătarul fierbinte, fript 4 minute pe fiecare parte, prăfuit cu sare şi piper la urmă.
– Ceafă, bucată întreagă, tăvălită prin mirodenii uscate zdrobite, coaptă încet pe grătar, două ore şi jumătate, rotită mereu.
– Ardei copţi, umpluţi cu mozzarella.
Mai multe reţete pot fi găsite AICI.
Iată top trei idei pentru grătarele de 1 Mai, în recomandarea CSID