Serialul "Dragoste şi putere", marele învingător la gala Daytime Emmy Awards 2011

Serialul "Dragoste şi putere/ The Bold and the Beautiful" a fost desemnat cel mai bun serial dramă, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la gala Daytime Emmy Awards, ce a avut loc duminică seară la Las Vegas.

Urmărește
577 afișări
Imaginea articolului Serialul "Dragoste şi putere", marele învingător la gala Daytime Emmy Awards 2011

Serialul "Dragoste şi putere", marele învingător la gala Daytime Emmy Awards 2011

Emisiunea "The Ellen DeGeneres Show" s-a impus pentru al doilea an consecutiv la categoria "cel mai bun talk show de divertisment", iar emisiunea "Dr. Oz" s-a impus în premieră la categoria "cel mai bun talk show informativ".

Ben Baily, moderatorul emisiunii-concurs "Cash Cab", a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv "cel mai bun prezentator al unei emisiuni de jocuri şi concursuri".

Categoria "cel mai bun moderator al unui talk show" a avut doi câştigători: Oz Mehmet din "Dr. Oz" şi Regis şi Kelly Ripa din "The Regis and Kelly Show".

Emisiunile "Jeopardy!" şi "Wheel of Fortune" au împărţit trofeul decernat la categoria "cea mai bună emisiune de jocuri şi concursuri".

În ceea ce priveşte serialele de televiziune, doi actori din "Dragoste şi putere/ The Bold and the Beautiful" au fost recompensaţi în cadrul galei de duminică - Heather Tom - la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" - şi Scott Clifton - la categoria "cel mai tânăr actor".

Michael Park a fost desemnat "cel mai bun actor în rol principal" pentru evoluţia sa din serialul "As the World Turns", iar Laura Wright din "General Hospital" s-a impus la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal".

Serialul "Dragoste şi putere/ The Bold and the Beautiful" a primit şi premiul pentru regie, un trofeu pe care l-a împărţit cu serialul "Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless", care a fost recompensat şi cu premiul pentru cel mai bun scenariu.

Jonathan Jackson din "General Hospital" s-a impus la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", iar Brittany Allen a fost desemnată "cea mai bună tânără actriţă" pentru rolul din "All My Children".

Wayne Brady a fost gazda galei Daytime Emmy de la Las Vegas, în cadrul căreia organizatorii au inclus şi o prezentare a carierei şi a realizărilor celebrei prezentatoare americane Oprah Winfrey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici