Totul a început în urmă cu 26 de ani. Iniţial, Prospero producea 500 de pâini pe zi, iar acum, pe poarta fabricii ies de circa 15 ori mai multe.
Brutăria Prospero, cu afaceri anuale ce se învârt în jurul a 5 milioane de euro, produce în fiecare săptămână pâine din 22 de tone de făină, cumpărată direct de la moară. Prospero este una dintre cele mai cunoscute firme din Timişoara şi operează în oraş 15 magazine şi cinci cafenele. Pâinea care ajunge pe rafturile magazinelor Prospero este realizată într-o fabrică deschisă în 2008, în Parcul Tehnologic şi Industrial Timişoara. Până atunci, pâinea era coaptă într-o brutărie tradiţională realizată, în anul 1991, în curtea casei celor doi soţi din Timişoara, în cuptoare din cărămidă, pe vatră.
Citeşte continuarea articolului pe Business Magazin.
Citeşte şi: Cum funcţionează primul serviciu de ”plimbat oamenii”. Ideea a prins, aşa că iniţiatorul proiectului face angajări
Citeşte şi: Creierul lui Don Bosco, unul dintre cei mai veneraţi sfinţi din Italia, a fost furat. Enoriaşii se roagă pentru găsirea moaştelor
Citeşte şi: Această fetiţă se luptă să se ţină pe picioare. Ce au aflat părinţii când au dus-o la spital i-a lăsat fără cuvinte
Citeşte şi: Leonardo DiCaprio şi-a somat fanii să ia atitudine faţă de decizia lui Donald Trump privind Acordul Climatic: „Viitorul nostru pe această planetă este astăzi mai fragil ca niciodată”
Citeşte şi: 10 mutaţii genetice care îţi pot da superputeri