Snow Patrol a terminat de lucrat la un nou album

Trupa Snow Patrol a terminat de lucrat la cel de-al şaptelea album de studio - "Fallen Empires" - pe care îl va lansa în luna noiembrie.

100 afișări
Imaginea articolului Snow Patrol a terminat de lucrat la un nou album

Snow Patrol a terminat de lucrat la un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am compus deja muzica pentru următorul album. Ultimul cântec scris pentru «Fallen Empires» se va numi «Broken Bottles Form a Star (Prelude)», iar acesta este şi primul cântec de pe noul nostru album", a declarat vocalul trupei, Gary Lightbody, se arată pe contactmusic.com.

Muzicianul de 35 de ani a spus că procesul de creare a noului album a durat atât de mult, pentru că a suferit de un blocaj creativ. "Din 2009 am suferit de trei astfel de blocaje creative. Dar acest lucru mă bucură, pentru că, la final, rezultatele sunt grozave. Probabil că m-au făcut să scriu cântece mai bune", a adăugat acesta.

Snow Patrol este o trupă de rock alternativ originară din Irlanda de Nord. Primele discuri ale formaţiei, "Starfighter Pilot" (1997), "Songs for Polarbears" (1998) şi "When It's All Over We Still Have to Clear Up" (2001), nu s-au bucurat de succes comercial. Ulterior albumul "Final Straw" (2003) s-a vândut în trei milioane de exemplare în întreaga lume şi "Eyes Open" (2006), cu hitul "Chasing Cars", a fost cel mai bine vândut album al anului în Marea Britanie, iar pe plan mondial s-a vândut în peste şase milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici