Prima pagină » Life-Inedit » Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Marea gimnastă Nadia Comăneci a trecut noaptea dintre ani cu o masă specială, sarmale în foi de viţă, potrivit postării de pe Facebook.
Nadia Comăneci a gătit româneşte pentru masa de Revelion

Stabilită în Statele Unite de aproape 30 de ani, cea care a definit perfecţiunea în gimnastică rămâne îndrăgostită de tradiţiile româneşti şi unul dintre cei mai importanţi ambasadori mondiali ai României.

Astfel, Nadia Comăneci nu a uitat să includă în meniul de Revelion tradiţionalele sărmăluţe în foi de viţă.

„Gătind sarmale româneşti în foi de viţă pentru Anul Nou”, este mesajul care însoţeşte video-ul postat de Nadia Comăneci pe Facebook şi care arată o cratiţă cu sarmale pe aragaz.