"Terminator 3", "Swordfish" şi "S.W.A.T.", în vară, la Pro TV

Pro TV va difuza în această vară cele mai tari filme de acţiune, dar şi thrillere de excepţie - "Terminator 3: Supremaţia roboţilor", "Cod de acces: Swordfish", "Mărturie mortală", "S.W.A.T. - Trupe de elită" fiind doar câteva dintre producţiile difuzate de postul de televiziune.

Urmărește
201 afișări
Imaginea articolului "Terminator 3", "Swordfish" şi "S.W.A.T.", în vară, la Pro TV

"Terminator 3", "Swordfish" şi "S.W.A.T.", în vară, la Pro TV

Pe timp de caniculă, Arnold Schwarzenegger vine la Pro TV să încingă şi mai tare atmosfera, în "Terminator 3: Supremaţia Roboţilor". De data aceasta, el se confruntă cu cel mai distructiv terminator de până acum, T-X, întruchipat de frumoasa Kristanna Loken. Pentru rolul din acest film, Kristanna şi-a dezvoltat musculatura şi a luat lecţii de mimică, mai ales pentru că personajul său comunică foarte mult prin intermediul expresiilor faciale şi al gesturilor şi mai puţin prin replici.

Pentru filmul "Cod de acces: Swordfish", difuzat de Pro TV în această vară, sex simbolul Halle Berry a primit un bonus în valoare de 500.000 de dolari pentru că a filmat o scenă topless, care s-a alăturat onorariului de 2 milioane de dolari primit pentru interpretarea rolului Ginger. Cei care o invidiază pe actriţă pentru onorariul primit ar trebui să ţină cont de faptul că John Travolta, cel care dă viaţă altui personaj principal, a primit de zece ori mai mult decât ea. Scena din deschiderea acestei pelicule este asociată cu cele mai complicate efecte speciale din istoria Warner Bros. Rezultatul este atât de complex, încât producătorii şi regizorul filmului nu au mai putut să-şi dea seama ce e real şi ce este creat pe computer.

De asemenea, Bruce Willis realizează în această vară, la Pro TV, că distanţa dintre viaţă şi moarte este de numai 16 străzi, în filmul "Mărturie mortală", unde interpretează rolul detectivului Jack Mosley, cel care are misiunea de a escorta un martor până la tribunal. Din dorinţa de a intra cât mai bine în pielea personajului său şi pentru a face ca şchiopătatul lui să pară cât mai veridic, Bruce şi-a pus o pietricică în pantof. Şi pentru că tot veni vorba de veridicitate, Edward Bunker, martorul din "Mărturie mortală", este în viaţa reală un fost criminal, devenit actor şi care a jucat şi în filmul "Reservoir Dogs" al renumitului Quentin Tarantino.

Colin Farrell şi Samuel L. Jackson dau startul antrenamentelor epuizante şi misiunilor riscante la Pro TV, în "S.W.A.T - Trupe de elită". Banca în care s-a filmat începutul peliculei era o clădire abandonată, care urma să fie demolată, aşa că echipa de filmare a putut să distrugă tot ce i-a ieşit în cale. A avut, însă, nevoie de 500 de semnături de la cei care locuiau în zonă pentru a obţine permisiunea ca elicopterele să zboare la altitudini joase, în timpul scenei în care interveneau trupele SWAT. Atunci când Colin Farrell a vrut să participe la scena în care echipa SWAT coboară din elicopter pe corzi, producătorii nu l-au lăsat, tocmai pentru că se temeau pentru siguranţa starului. Se pare că aveau motive întemeiate să fie precauţi, de vreme ce dublura lui Colin şi-a scrântit glezna la prima cascadorie de acest gen.

Totodată, în această vară, la Pro TV, Steven Seagal nu doar că este însetat de "Dreptate şi răzbunare", dar face şi "Legea lui Banks", iar Jet Li călătoreşte prin universuri paralele pentru a deveni "Unicul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici