"The Lego Movie", lider în box office-ul american, pentru a treia săptămână consecutiv. Ce filme urmează în clasament - VIDEO

Filmul de animaţie "Marea aventură Lego/ The Lego Movie", primul lungmetraj 3D cu şi despre Lego, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 31,4 milioane de dolari.

Urmărește
192 afișări
Imaginea articolului "The Lego Movie", lider în box office-ul american, pentru a treia săptămână consecutiv. Ce filme urmează în clasament - VIDEO

"The Lego Movie", lider în box office-ul american, pentru a treia săptămână consecutiv. Ce filme urmează în clasament

În oraşul unde totul este fantastic, plin de entuziasm şi zâmbete, Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de "persoană extraordinară" şi "salvatorul planetei". Astfel, porneşte într-o călătorie plină de aventuri pentru a opri distrugerea omenirii, pusă la cale de nemilosul Lord Business. Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor.

Filmul de acţiune "Condamnat să ucidă/ 3 Days to Kill", cu Kevin Costner şi Amber Heard în rolurile principale, debutează direct pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. Kevin Costner interpretează rolul lui Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători. Chiar dacă Ethan intenţionează să renunţe la carieră pentru a se reapropia de soţia (Connie Nielsen) şi fiica lui (Hailee Steinfeld), eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist care pregăteşte un atentat în care ar putea muri mii de oameni, în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile.

Filmul "Pompeii 3D", de Paul W.S. Anderson, intră în clasament pe locul al treilea, cu încasări de 10 milioane de dolari. În anul 79 î.e.n., Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), fiica unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita, înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

"RoboCop", de José Padilha, coboară o poziţie şi ajunge pe locul al patrulea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari. Acţiunea filmului este situată în anul 2029, când conglomeratul multinaţional OmniCorp a devenit centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit nu s-a confruntat niciodată până acum.

Filmul "Eroii monumentelor/ The Monuments Men", regizat de George Clooney, care este şi scenarist al peliculei, se situează pe locul al cincilea, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. În acest film, turnat în Germania, o unitate specială compusă din şapte directori, conservatori ai muzeelor şi istorici din artă primeşte din partea Aliaţilor ordinul de a găsi operele de artă confiscate de nazişti în spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept. Alături de George Clooney, în această peliculă joacă Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett şi John Goodman. Filmul este bazat pe cartea "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History", de Robert M. Edsel, ce reconstituie misiunile, în cea mai mare parte benevole, efectuate de "Monuments Men", bărbaţi, femei şi copii din 13 ţări, pentru salvarea unui număr cât mai mare de opere de artă.

Filmul de dragoste "About Last Night", de Steve Pink, Kevin Hart, Michael Ealy şi Paula Patton, se situează pe locul al şaselea, cu încasări de 7,4 milioane de dolari. Filmul are la bază piesa scrisă de David Mamet, în 1974, "Sexual Perversity in Chicago", şi este un remake al peliculei cu acelaşi titlu din 1986. Filmul urmăreşte îndeaproape două cupluri de îndrăgostiţi, de la iubirea care abia se înfiripă până la primele conflicte şi încercări din lumea reală, cu care se confruntă toţi îndrăgostiţii.

Comedia "Un poliţist şi jumătate/ Ride Along", din a cărei distribuţie face parte şi actorul român Dragoş Bucur, se situează pe locul al şaptelea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. În noua producţie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat/ Think Like a Man" (2012), un tip căruia-i turuie gura continuu (Kevin Hart) ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor (Ice Cube). Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

Filmul de animaţie "Frozen/ Regatul de gheaţă", regizat de Chris Buck şi Jennifer Lee, se menţine pe locul al optulea în clasament, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. Atunci când o profeţie malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheaţă" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel şi Josh Gad. Pe 1 februarie, acest lungmetraj a fost desemnat cel mai bun film de animaţie, la cea de-a 41-a gală Annie Awards, din Los Angeles, distincţii ce recompensează cele mai bune producţii animate de cinema şi televiziune.

Pe locul al nouălea se situează "Îndrăgostiţi pentru totdeauna/ Endless Love", de Shana Feste, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade (Gabriella Wilde) provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul David (Alex Pettyfer). Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii, care ar face orice să-i vadă despărţiţi.

Filmul "Poveste de iarnă/ Winter's Tale", de Akiva Goldsman, cu Jessica Brown Findlay şi Colin Farrell în rolurile principale, ocupă locul al zecelea, cu încasări de 2,1 milioane de dolari. Într-o noapte de iarnă, Peter Lake (Colin Farrell), un lăcătuş priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreaţă. Deşi aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Astfel ia naştere povestea de dragoste între Peter, un spărgător irlandez de vârstă mijlocie, şi Beverly Penn (Findlay), o tânără aflată pe moarte, o iubire care dezvăluie incredibilul destin comun care leagă cele două personaje. De la New York-ul feeric, din vremuri de mult apuse, până la oraşul modern al zgârie-norilor, filmul "Poveste de iarnă" înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, visuri despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă destinul remarcabil care îl aşteaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici