- Home
- Life-Inedit
- LOS ANGELES, (21.01.2018, 10:08)
- Ana Obretin
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
"The Shape of Water", de Guillermo Del Toro, cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani
Lungmetrajul fantasy "The Shape of Water", de Guillermo Del Toro, a primit premiul pentru cel mai bun film (Darryl F. Zanuck Award) la ediţia de anul acesta a galei Sindicatului producătorilor americani (Producers Guild of America, PGA), potrivit Variety.
Urmărește
475 afișări
"The Shape of Water", de Guillermo Del Toro, cel mai bun film la gala Sindicatului producătorilor americani
Anul acesta, pe lângă lungmetrajul lui Guillermo del Toro, au mai fost nominalizate alte 10 producţii la premiul pentru cel mai bun film (Darryl F. Zanuck Award) decernat de Producers Guild of America: "The Big Sick", de Michael Showalter, "Call Me by Your Name", de Luca Guadagnino, "Dunkirk", de Christopher Nolan, "Get Out", de Jordan Peele, "I, Tonya", de Craig Gillespie, "Lady Bird", de Greta Gerwig, "Molly's Game", de Aaron Sorkin, "The Post", de Steven Spielberg, "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh, şi "Wonder Woman", de Patty Jenkins.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Președinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot și pune ștampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăți că exiști
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
Guillermo Del Toro a absentat de la gală, fiind plecat în Mexic pentru a fi alături de tatăl său bolnav, iar premiul a fost primit de producătorul J. Miles Dale.
Filmul, a cărui acţiune are loc în 1962, explorează relaţia bizară dintre o îngrijitoare mută şi o creatură marină capturată într-un laborator secret al guvernului american. La ediţia de anul acesta a premiilor Globul de Aur, lungmetrajul a fost recompensat cu premiile pentru cel mai bun regizor şi cea mai bună coloană sonoră. De asemenea, Institutul de Film American (American Film Institute) l-a desemnat cea mai bună peliculă a anului.
Tot în categoriile dedicate cinematografiei, cel mai bun lungmetraj animat a fost desemnat "Coco", iar pelicula lui Jane Goodall "Jane" a obţinut premiul pentru cel mai bun documentar.
Mulţi dintre cei aproximativ 8.200 de membri ai Sindicatului producătorilor americani fac parte şi din Academia de film americană, organizaţia care acordă premiile Oscar, iar preferinţele lor reprezintă un indicator viabil în cursa pentru obţinerea acestor statuete. În 19 din cei 28 de ani ai galei PGA, câştigătorul premiului Sindicatului producătorilor americani a primit şi trofeul Oscar pentru cel mai bun film.
În 2017 şi 2016, părerile Academiei americane şi ale PGA nu au coincis. Anul trecut, premiul Oscar i-a revenit peliculei "Moonlight", în timp ce PGA a premiat "La La Land", iar, în 2016, trofeul Academiei americane a mers la producătorii lungmetrajului "Spotlight", în timp ce sindicatul a premiat pelicula "The Big Short".
În schimb, în cei opt ani anteriori lui 2016, lungmetrajul premiat de Sindicatul producătorilor americani a primit şi Oscarul pentru cel mai bun film: 2015 - "Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei/ Birdman", de Alejandro González Iñárritu, 2014 - "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve McQueen, 2013- "Argo", de Ben Affleck, 2012 - "Artistul/ The Artist", de Michel Hazanavicius, 2011- "Discursul regelui/ The King's Speech", de Tom Hooper, 2010 - "Misiuni periculoase/ The Hurt Locker", de Kathryn Bigelow, 2009 - "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, 2008 - "Nu există ţară pentru bătrâni/ No Country for Old Men", de Joel şi Ethan Coen.
Tot sâmbătă seară, la gala PGA, care a avut loc la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, "The Handmaid's Tale" şi "The Marvelous Mrs. Maisel" au primit premiile Sindicatului producătorilor americani pentru cel mai bun serial-dramă, respectiv cel mai bun serial de comedie, "Last Week Tonight with John Oliver" a primit trofeul pentru cel mai bun talk show şi cea mai bună emisiune de divertisment live, iar "Black Mirror" a primit premiul pentru cel mai bun serial TV. "The Voice", produs de NBC, a câştigat premiul pentru cel mai bun concurs televizat.
Totodată, "Leah Remini: Scientology and the Aftermath" a primit premiul PGA pentru cea mai bună producţie TV non-ficţiune.
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: Cu cât ești mai dezamăgit, cu atât trebuie să mergi duminică la vot și să pui ștampila exclusiv pe alb!
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe