Timbru cu figura lui Steve Irwin, emis de poşta australiană

Un timbru cu figura celebrului realizator de televiziune Steve Irwin, care a murit în urmă cu un an în timp ce făcea scufundări pentru un documentar, a fost lansat, luni, pe piaţă, de poşta australiană, informează AFP.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Timbru cu figura lui Steve Irwin, emis de poşta australiană

Timbru cu figura lui Steve Irwin, emis de poşta australiană

Un adevărat simbol al Australiei, Steve Irwin, devenit celebru pentru documentarele televizate despre modul de viaţă al crocodililor, a murit străpuns de ţepii unei pisici de mare în timp ce filma, în septembrie 2006, în Marea Barieră de Corali.

Irwin a realizat circa 50 de documentare care au fost difuzate de Animal Planet şi a militat pentru protecţia mediului înconjurător.

Pe timbrul emis de poşta australiană, Steve Irwin apare alături de fiica sa Bindi, de fiul său Bob şi de un şarpe.

Timbrul, în valoare de 46 de cenţi americani, va fi comercializat în beneficiul fundaţiei pentru protejarea mediului creată de Steve Irwin, Wildlife Warriors Worldwide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici