- Home
- Life-Inedit
- TIMIŞOARA, (28.08.2012, 16:06)
- Liliana Iedu , ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Timişoara: Concerte, ateliere de pictură sau sesiuni de yoga, în cele trei zile ale Festivalului Plai
Nouă concerte, ateliere de pictură sau de ecologie, sesiuni de yoga, dar şi documentare şi scurt-metraje vor avea loc în cadrul Festivalului Plai, a cărui a şaptea ediţie se va desfăşura, între 14 şi 16 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.
Urmărește
166 afișări
Timişoara:Concerte, ateliere de pictură sau sesiuni de yoga, în cele trei zile ale Festivalului Plai (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)
Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatorii Festivalului Plai, Patrice and the Supowers, Subcarpaţi, Fatoumata Diawara, Aziza Mustafa Zadeh sunt câteva dintre trupele care vor concerta la ediţia a VII-a a evenimentului, care se va desfăşura în perioada 14-16 septembrie, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.
Pe lângă cele trei zile de concerte, organizatorii au pregătit numeroase activităţi culturale. Spre deosebire de anii trecuţi, primele ateliere încep în 14 septembrie, când festivalul îşi deschide porţile la Muzeul Satului Bănăţean.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Apoi, la scena mică va începe seria atelierelor artiştilor, cu atelierul trupei Oquestrada, de la ora 18.00, iar la Casa Filmelor vor putea fi urmărite documentare şi scurt-metraje, pe toată perioada festivalului.
În prima zi a festivalului, pe scena mare vor urca, începând cu ora 19.00, trupele Subcarpaţi, Oquestrada şi Patrice and the Supowers.
În 15 şi 16 septembrie vor avea loc diverse activităţi ale celor peste 45 de parteneri ai Festivalului Plai: ONG-uri, centre culturale, ambasade sau proiecte şi asociaţii individuale.
"An de an, încercăm să diversificăm aria activităţilor la care publicul poate participa sau asista în timpul zilei. Astfel, în acest an va participa o asociaţie care va desfăşura activităţi de dresaj şi de cum să te împrieteneşti cu orice căţel. Totodată, va fi adus un sistem de escaladare pe structuri artificiale şi slackline, poţi încerca tir la punct fix cu puşca de airsoft, să înveţi mersul pe bicicletă, să depanezi sau să-ţi înfrumuseţezi bicicleta", afirmă organizatorii în comunicat.
De asemenea, vor avea loc ateliere de manufacturare de păpuşi, confecţionare de portofele, de pictură, de decoupage, de ecologie, jocuri şi activităţi pentru copii, cursuri de limbi străine, sesiuni de yoga, plimbări cu poneii.
Totodată, spectatorii sunt invitaţi să recicleze; astfel, timp de trei zile se vor colecta hârtie şi cartuşe de imprimantă consumate.
În seara de 15 septembrie, vor concerta, de la ora 19.00, Subcarpaţi, Blue Nipple Boy şi Fatoumata Diawara, iar festivalul va fi încheiat, în 16 septembrie, de concerte susţinute de Subcarpaţi, Ganga Jazz Ensemble şi de concertul extraordinar al Azizei Mustafa Zadeh şi al ei trio.
Biletele se găsesc în reţeaua magazinelor Eventim, la preţul de 35 de lei pentru întreaga durată a evenimentului. Cei care îşi vor achiziţiona bilet direct la intrare vor plăti 45 de lei.
Plai este cel mai mare festival de world music din Europa organizat de voluntari, fiind totodată cea mai importantă manifestare de gen din România.
Anul acesta, 100 de locuri de camping îi aşteaptă pe spectatorii din afara Timişoarei.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe