Tom Cruise: Unele fotografii ale fiicei mele realizate de paparazzi sunt incredibile

Actorul american Tom Cruise a declarat că îi plac foarte mult unele dintre fotografiile pe care paparazzi le-au făcut fiicei sale, Suri, într-un recent interviu acordat de starul american revistei australiene Grazia, informează dailymail.co.uk.

38 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise: Unele fotografii ale fiicei mele realizate de paparazzi sunt incredibile

Suri Cruise, alături de mama ei, actriţa Katie Homes

Suri Cruise, în vârstă de doi ani, a fost declarată de revista Forbes drept cel mai influent copil de la Hollywood.

Încă de la primele apariţii în public, viaţa lui Suri a fost urmărită îndeaproape, ea afiind fotografiată la Londra, Berlin, Los Angeles - în absolut toate oraşele din lume pe care le-a vizitat împreună cu părinţii ei.

"Trebuie să recunosc că unele fotografii ale fiicei mele realizate de paparazzi sunt incredibile", a recunoscut Cruise în cadrul unui interviu acordat revistei australiene Grazia.

În cadrul aceluiaşi interviu, Cruise a mărturisit că, deşi este un părinte foarte protector, fiica lui, Suri, are un fel foarte deschis de a se purta cu oamenii din oraş şi pe stradă, care i-a făcut pe paparazzi să o placă şi să nu insiste prin a se apropia prea mult de ea.

Starul american, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre viaţa lui alături de soţia sa, actriţa Katie Holmes, şi despre fiica lui, Suri Cruise, dar şi despre ceilalţi doi copii ai lui, adoptaţi împreună cu fosta parteneră de viaţă, Nicole Kidman - Connor şi Isabella.

De altfel, celebrul actor vorbeşte foarte rar în public despre cei doi copii adoptaţi de el.

Cruise a dezvăluit că, deşi soţia lui, Katie Holmes, nu este însărcinată, ei îşi doresc să aibă mai mulţi copii împreună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici