Tom Jones, în rol de pescar, într-o comedie romantică

Cântăreţul britanic Tom Jones va juca rolul unui pescar într-o comedie britanică despre echipajul unei barje care face contrabandă cu droguri, alături de Rhys Ifans şi de Rob Brydon, informează femalefirst.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Tom Jones, în rol de pescar, într-o comedie romantică

Tom Jones, în rol de pescar, într-o comedie romantică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă din echipa de producţie a filmului, intitulat "The Codfather", a declarat: "E minunat să îl avem pe Tom la bord. Sper că apariţia lui în film va aduce o creştere a audienţei".

Cântăreţul britanic, în vârstă de 68 de ani, a avut o scurtă apariţie în filmul SF "Mars Attacks!" din 1996, în care s-a interpretat pe sine. Rolul din "The Codfather" va fi primul său rol adevărat.

Filmul va fi regizat de Xavier Leret. Filmările vor începe în cursul lui acestui an, iar lansarea este prevăzută pentru 2010.

Veteranul cântăreţ galez Tom Jones a revenit în 2008 cu un nou album de studio, primul din ultimii 15 ani, initulat "24 Hours", lansat în luna octombrie în SUA şi în noiembrie în Marea Britanie.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume.

În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002 a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici