TOP GO4IT: Cele mai bune smartphone-uri din 2017

2017 a fost probabil cel mai bun an din istorie pentru fanii smartphone-urilor de top. Toţi producătorii importanţi par să fi ajuns la maturitate atât cu dezvoltarea hardware-ului, cât şi cu optimizările software, de la integrarea de inteligenţă artificială în gestionarea resurselor, la procesare a fotografiilor şi a clipurilor video, notează go4it.ro.

Urmărește
4028 afișări
Imaginea articolului TOP GO4IT: Cele mai bune smartphone-uri din 2017

TOP GO4IT: Cele mai bune smartphone-uri din 2017

TOP GO4IT: Cele mai bune smartphone-uri din 2017

8. Nokia 8

Producătorul finlandez HMD Global a lansat primele sale smartphone-uri la începutul anului 2017 şi deja a reuşit să producă unul dintre cele mai bune terminale disponibile. Nokia 8 vine cu un design puţin învechit, însă cu hardware intern comparabil cu oricare dintre dispozitivele de pe această listă. Cu un ecran QHD foarte bun, o construcţie metalică plăcută atingerii, butoane fizice foarte bune, butoane capacitive şi un sistem dual-camera atrăgător, Nokia 8 este o alegere foarte bună atât pentru cei cu bugete limitate, cât şi pentru fanii sistemului de operare Android „curat”, acesta fiind singurul de pe această listă care nu integrează o interfaţă proprietară.

7. HTC U11

HTC U11 nu este cel mai atrăgător dispozitiv din punct de vedere al design-ului. Acesta este mare, vine cu o ramă destul de groasă în jurul display-ului, are construcţie din sticlă fără să asigure încărcare wireless şi nu oferă un jack pentru căşti. Ce asigură însă este o cameră foto excelentă, un display foarte bun, inovatoarea funcţie Edge Sense, care poate activa diverse funcţii prin strângeri ale telefonului şi o componentă audio peste medie. Bonus, telefonul include în pachet o pereche de căşti USonic, care oferă funcţia de anulare a zgomotului din jur, fiind de altfel şi singurul dispozitiv de pe listă care vine cu aşa ceva din fabrică.

6. Huawei P10/P10 Plus

Huawei a demonstrat cu P10 şi P10 Plus că a găsit în sfârşit o identitate pentru gama sa de smartphone-uri high-end. Acestea au oferit construcţie de calitate, unele modele incluzând un capac metalic texturat unic pe piaţă. Camerele realizate folosind tehnologia optică de la Leica au impresionat în toate condiţiile de utilizare, în timp ce preţul dispozitivelor a fost competitiv. Desigur, tehnologii precum încărcare wireless sau ecranele edge-to-edge au ocolit această generaţie de telefoane Huawei, însă este greu să găseşti un smartphone la fel de bine construit şi la fel de bine dotat precum P10 şi P10 Plus în aceeaşi categorie de preţ.

5. iPhone 8/iPhone 8 Plus

Atunci când vezi iPhone 8 şi 8 Plus în poze, diferenţele faţă de ultimele trei generaţii de telefoane Apple nu sunt tocmai evidente. Din fericire, compania americană a decis să integreze cel mai puternic hardware disponibil în acest moment în smartphone-urile sale, în ciuda faptului că a păstrat design-ul deja învechit. Mai mult, trecerea la o construcţie de sticlă asigură încărcare wireless prin standardul Qi, iar display-urile au primit compatibilitate cu conţinutul HDR10, cât şi cu funcţia True Tone, care schimbă temperatura culorilor în funcţie de lumina din mediul înconjurător, pentru a asigura o experienţă de utilizare mai plăcută. Pentru o perioadă scurtă de timp, iPhone 8 a fost „cel mai bun iPhone produs vreodată”, descriere care ar trebui să aibă un impact mare, având în vedere cât de mult au contribuit modelele precedente la dezvoltarea acestei categorii de produse.

Continuarea clasamentului, pe go4it.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici