Trupa Direcţia 5 lansează un nou album - "Electric Love Story"

Trupa Direcţia 5 va lansa, pe 10 octombrie, un nou album, care va fi intitulat "Electric Love Story" şi va cuprinde 12 piese, informează casa de discuri Cat Music.

Urmărește
498 afișări
Imaginea articolului Trupa Direcţia 5 lansează un nou album - "Electric Love Story"

Marian Ionescu (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Electric Love Story" va fi prezentat sub forma unei frumoase poveşti de dragoste, spusă prin versurile care leagă fiecare piesă şi care, astfel, dă o structură unică şi plină de sensibilitate.

Noul disc Direcţia 5 va include şi un single, însoţit de un videoclip. Casa de discuri nu a anunţat, încă, numele acestui single.

Totodată, Direcţia 5 îşi invită fanii să creeze grafica albumului "Electric Love Story". Câştigătorul acestui concurs îşi va vedea creaţia pe albumele fizice, dar se va bucura şi de un premiu surpriză, oferit de Direcţia 5 în cadrul unui concert pe care trupa îl va susţine la Sala Palatului, pe 31 octombrie 2012.

Până atunci, Direcţia 5 continuă seria concertelor de Valentine's Day şi în acest an. Astfel, Direcţia 5 îi aşteaptă pe toţi îndrăgostiţii la Sala Palatului, în 14 februarie, de la ora 19:30. Alături de Direcţia 5, vor urca pe scenă nume de marcă ale muzicii româneşti: Monica Anghel, Paula Seling, Giulia şi Anda Adam.

Biletele pentru concertul Direcţia 5 de la Sala Palatului din 14 februarie se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Preţurile variază în funcţie de locurile alese. Astfel, biletele VIP costă 150 de lei şi 100 de lei, dar spectatorii pot cumpăra şi bilete la preţuri de 70 de lei, respectiv 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici