- Home
- Life-Inedit
- LONDRA, (28.03.2013, 10:35)
- Florin Badescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Trupa The Rolling Stones va cânta pentru prima dată la Festivalul Glastonbury, în iunie
Trupa britanică The Rolling Stones va cânta pentru prima dată la Festivalul Glastonbury, în sud-estul Angliei, în luna iunie, au anunţat, miercuri, organizatorii acestui eveniment în aer liber, considerat cel mai mare de gen din lume.
Urmărește
155 afișări
Trupa The Rolling Stones va cânta pentru prima dată la Festivalul Glastonbury, în iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Speculaţiile potrivit cărora celebra trupă britanică va cânta la ediţia din 2013 a festivalului s-au înmulţit după ce Mick Jagger şi colegii lui au anunţat, anul trecut, că vor susţine o serie de concerte pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a grupului The Rolling Stones.
"Abia aştept să cânt la Glastonbury. Mi-am luat deja cizme şi o iurtă!", a declarat Mick Jagger, miercuri, pe Twitter, făcând o aluzie la faptul că acest festival anual se derulează de multe ori sub ploaie şi în noroi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Festivalul Glastonbury, care nu a fost organizat în 2012 pentru a nu afecta desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, are loc în mod tradiţional în ultimul weekend din luna iunie.
Potrivit organizatorilor, ediţia din acest an va avea loc în perioada 28-30 iunie, iar trupa The Rolling Stone, care este headliner, va cânta pe scena principală, celebra "Pyramid Stage". Celelalte capete de afiş pentru alte două seri ale festivalului vor fi trupele Arctic Monkeys şi Mumford & Sons.
Printre ceilalţi artişti care vor cânta în acest an la Glastonbury se numără rapperul britanic Dizzie Rascal, trupa rock Primal Scream, rockerul australian Nick Cave şi trupa lui The Bad Seeds, cântăreţul Elvis Costello, veteranul american de muzică country Kenny Rogers şi cântăreţul britanic de folk-rock Billy Bragg.
Membrii trupei The Rolling Stones declaraseră la unison în ultimele săptămâni că şi-ar dori foarte mult să cânte la Glastonbury pentru prima dată în îndelungata lor carieră.
Trupa britanică a susţinut o serie de "mini-concerte" la Londra şi în Statele Unite în noiembrie şi în decembrie, toate sold out, pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a grupului, eveniment sărbătorit şi prin lansarea unui film documentar, a unui album fotografic şi a unui album "greatest hits".
Potrivit unor noi speculaţii, The Rolling Stones intenţionează să susţină şi un turneu mondial în 2013, care ar fi primul după impresionantul şi foarte profitabilul "A Bigger Bang", susţinut de trupa britanică în 2005-2007.
Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.
Festivalul Glastonbury atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an, fiind organizat pe un platou ce aparţine unei ferme de lapte din comitatul Somerset. Biletele pentru ediţia din 2013 a Festivalului de la Glastonbury au fost vândute într-un timp record de o oră şi 40 de minute.
Festivalul de la Glastonbury a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart.
O perioadă, festivalul nu a mai fost organizat anual, însă în anii '90 a căpătat anvergura internaţională pe care o are şi în prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care au cântat la Glastonbury în 1997, Coldplay, după reprezentaţia din 2002, şi Muse, prin concertul din 2004, să îşi croiască drumul către succes.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe