Vin Diesel şi Michelle Rodriguez se întorc în “The Fast and the Furious”

“Furios şi iute” se întoarce pe marile ecrane cu al patrulea film din serie, de data aceasta cu toţi cei patru actori din distribuţia originală, informează Procinema.

Urmărește
119 afișări
Imaginea articolului Vin Diesel şi Michelle Rodriguez se întorc în “The Fast and the Furious”

Vin Diesel şi Michelle Rodriguez se întorc în “The Fast and the Furious”

Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster şi Michelle Rodriguez vor juca în noul “Furios…”, a cărui regie va fi semnată de Justin Lin, responsabil şi pentru ultima parte din serie, The Fast and the Furious: Tokyo Drift”.

Citeşte toată ştirea pe www.procinema.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici