Wine-Wine Evening, la a doua ediţie
Dacă prima ediţie, din 29 mai, ne-a adus un Master of Wine, a doua ediţie Wine-Wine se concentrează pe cultura vinului şi bucătăriei româneşti.
„În 12 decembrie vom asculta câteva poveşti ale unor restaurante româneşti de succes, vom degusta în orb câteva vinuri roşii autohtone şi vom fi părtaşi la degustarea pe verticală susţinută de Oliver Bauer, oenologul cramelor Prince Ştirbey şi Bauer”, informează un comunicat all organizatorilor.
Alături de Oliver, vor mai fi invitaţi pe Virgil Mănescu, Bogdan Nicolae, Ladislau Kristof şi Liviu Chiorpec, ultimii doi pregătindu-ne câteva demonstraţii de asociere a vinului cu mâncarea.
Bogdan Nicolae, preşedintele Asociaţiei Barmanilor Profesionişti din România, va oferi o prezentare a câtorva spirtoase româneşti obţinute din vin.
Gazda întâlnirii va fi Szakács-Orha Imre, iniţiator al conceptului Wine-in-Business şi primul trainer acreditat Wine and Spirit Education Trust pentru România.
Evenimentul se va încheia cu o sesiune de jazz live susţinută de trupa Koszika & The Hotshots din Târgu Mureş.
Biletele sunt disponibile online: http://www.wine-in-business.ro/wine-wine-evening-2nd-edition/.
Informaţii suplimentare pot fi găsite pe pagine de Facebook dedicată evenimentului: https://www.facebook.com/events/1644065109212617/.