COM: Hagi, marioneta celor 3 Becali? !

Februarie 1998 – Hagi, sub îndrumarea fraţilor Ioan si Victor Becali, muşcă mâna celui care l-a ajutat enorm de-a lungul carieriei - Mircea Lucescu....cei 2 impresari folosindu-se de "rege" pentru a-l elimina pe "Il Luce" din cursa pentru postul de selecţioner al naţionalei.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului COM: Hagi, marioneta celor 3 Becali? !

COM: Hagi, marioneta celor 3 Becali? !

“Am discutat cu Hagi, care, mi-a spus că, dacă e nevoie, îşi cere scuze. I-am răspuns că «un copil nu trebuie să ceară scuze tatălui său»”, spune Lucescu despre trădarea lui Hagi...care fusese adus din Turcia să îl discrediteze pe Lucescu pentru nişte declaraţii despre performanţele Stelei de dinainte de '89. Lucescu se retrage (de fapt este scos!) din cursa pentru antrenor al naţionalei.....la comanda fraţilor Becali fiind numit Piţurcă.

Însa, jocurile de culise ale lui Hagi, strunit din umbra de fraţii Becali, nu se opresc aici. Astfel, în 1999, jucatorii pe atunci, Hagi, Gică Popescu si Dan Petrescu îl demit pe antrenorul lor de la naţională, Piţurcă, deşi împreună obţinuseră calificarea la Euro 2000.....ţinta era ungerea ca selecţioner a lui Hagi....acţiune instrumentată tot de fraţii Becali.
Ca antrenor, Hagi debuteaza cu o calificare ratată la CM 2002...urmează Bursaspor, Galatasaray si Poli Timişoara, echipe unde nu prea a arătat nimic în noua postură....parcă s-au întors împotriva lui cuţitele pe la spate înfipte lui Lucescu si Piţurcă.... sau “cine seamană vânt culege furtună”.

Acum, la Steaua, Hagi e pe cale în sfârşit să-şi treacă ceva in portofoliu, o calificare in UCL....bine, mai are o Cupa a Turciei cu Galata. Însa, în scenă apare Becali 3, vărul Gigi...care îi impune lui Hagi echipa, îl umileşte ca antrenor, ca om, sugerându-i să-şi dea demisia dacă nu face lotul cum vrea el.

Hagi a fost un mare jucator, însă, compromisurile, umilinţele, jocurile de culise pe care le-a făcut pentru a arăta ceva ca antrenor, parcă nu au făcut din el decât o biată marionetă.

(Romeo Chiriac; romeo@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici