Austria se confruntă cu furtuni violente

Furtunile violente din Austria au produs pagube din Tirol până la Viena.

Urmărește
2276 afișări
Imaginea articolului Austria se confruntă cu furtuni violente

Sursa foto: Pexels

Începând cu vineri seara, Austria a fost cuprinsă de furtuni puternice care au provocat precipitaţii record în capitală şi pagube în întreaga ţară, scrie Ansa.
 
În prezent se desfăşoară lucrări de curăţare a drumurilor şi a locuinţelor, însă noi precipitaţii abundente sunt aşteptate.
 
Drumul Arlberg Pass între Tirol şi Vorarlberg este în prezent închis, iar Hollabrunn din Austria Inferioară a fost declarată zonă calamitată. În Viena o femeie a fost grav rănită după ce a fost măturată de masa de apă şi împinsă sub un autobuz.
 
În Tirol, 350 de pompieri, salvatori alpini şi membri ai Crucii Roşii au fost mobilizaţi pentru a goli pivniţele şi garajele oamenilor şi pentru a curăţa drumurile. De asemenea ei se ocupă de curăţarea urgentă a bazinelelor de colectare, deoarece sunt aşteptate alte ploi până duminică seara.
 
Mai multe servicii de transport public au fost întrerupte, inclusiv o linie de cale ferată şi unele tramvaie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici