Consecinţele ploilor abundente: Zece locuinţe din Bacău au fost inundate

Zece locuinţe şi mai multe curţi au fost inundate, vineri noaptea, din cauza ploilor abundente.

Urmărește
245 afișări
Imaginea articolului Consecinţele ploilor abundente: Zece locuinţe din Bacău au fost inundate

Consecinţele ploilor abundente: Zece locuinţe din Bacău au fost inundate

„Pe fondul manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase, misiunile pompierilor băcăuani s-au concentrat pe înlăturarea efectelor produse de situaţiile de urgenţă generate de acestea. Astfel, pentru gestionarea operativă a dinamicii din teren, s-a impus creşterea capacităţii operaţionale la Detaşamentele de Pompieri Bacău, Oneşti şi Moineşti”, potrivit unui comunicat de presă.

În urma apelurilor primite pe SNUAU 112, pompierii au evacuat apa din 10 locuinţe din municipiul Bacău, din şapte curţi, precum şi din patru subsoluri de blocuri, de la două instituţii şi doi operatori economici.

De asemenea, pompierii au degajat apa de pe cinci străzi inundate.

Efectele fenomenelor hidrometeorologice s-au produs în municipiul Bacău şi în comunele Hemeiuş, Măgura, Letea Veche, Nicolae Bălcescu, Filipeşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici