Galaţiul şi Vasluiul nu scapă de ploi torenţiale. Avertizare cod galben emisă de ANM

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale pentru judeţul Tulcea.
  • Judeţele Galaţi şi Vaslui, alături de alte judeţe din Moldova rămân sub avertizare cod galben.
Urmărește
167 afișări
Imaginea articolului Galaţiul şi Vasluiul nu scapă de ploi torenţiale. Avertizare cod galben emisă de ANM

Galaţiul şi Vasluiul nu scapă de ploi torenţiale. Avertizare cod galben emisă de ANM

Potrivit ANM, în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui şi Galaţi va ploua însemnat cantitativ începând de duminică, de la ora 16, până luni, la ora 10. Cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp.

Este cod galben de ploi şi în Banat, Crişana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei şi în nordul Dobrogei. Aici va continua să plouă, iar prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 15...20 l/mp. Este vorba de judeţele Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara, precum şi de zona montană din Mehedinţi şi Gorj.

De asememena, de la ora 16 până luni la ora 10 vor fi ploi torenţiale, importante cantitativ, în Delta Dunării. Este cod portocaliu de ploi în Delta Dunării, în special în judeţul Tulcea, unde va ploua torenţial, iar cantităţile de apă vor fi de 40...60 l/mp.

De duminică, de la ora 10, până luni la ora 16 este cod galben de ploi în Banat, Crişana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei şi în nordul Dobrogei va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 30...40 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici