Jumătate din ţară, sub cod galben de ploi

Jumătatea de est a ţării este sub cod galben de ploi, sâmbătă, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Urmărește
151 afișări
Imaginea articolului Jumătate din ţară, sub cod galben de ploi

Jumătate din ţară, sub cod galben de ploi

Potrivit ANM, de la ora 15 până duminică, la ora 12, în Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sud-estul Transilvaniei, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, izolat însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină.

Îndeosebi în intervale scurte de timp, cantităţile de apă vor fi de 20...30 l/mp şi izolat de peste 40...50 l/mp.

MESAJ 1 / 2 INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval de valabilitate: 05 octombrie, ora 10 – 07 octombrie, ora 10 Fenomene vizate: ploi moderate cantitativ

În restul zonelor ţării, va ploua, sâmbătă iar duminică şi duminică spre luni, va ploua mai ales în jumătatea de est a teritoriului.

Vor fi averse, însoţite pe spaţii mici de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 15...25 l/mp şi pe arii restrânse peste 40...50 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici