17 km din primul tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti vor fi terminaţi în 2024. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

Cei 17 kilometri din primul tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti vor fi finalizaţi în acest an, anunţă premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește
662 afișări
Imaginea articolului 17 km din primul tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti vor fi terminaţi în 2024. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

17 km din primul tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti vor fi terminaţi în 2024. Anunţul făcut de premierul Ciolacu

„Am primit o veste bună de la constructor. Se pare că o să finalizeze anul acesta cei 17 kilometri care erau primul tronson. Sunt 77 de km în acest drum expres între Craiova şi Piteşti deja finalizaţi, rămânând ultimul tronson, tronsonul 4, unde sperăm să închidem cât mai repede”, a declarat miercuri premierul, în vizită pe Tronsonul 1 şi Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti.

Premierul a adăugat că drumul expres este cel care „se multiplică” cel mai mult în economie: „Dacă investeşti 100 de milioane de euro, 800 de milioane de euro se vor întoarce în economia locală”.

Ministrul Sorin Grindeanu s-a declarat, la rândul său, optimist: „sunt şi cei care au făcut lotul 2 şi lotul 4, sunt o companie românească serioasă, care îşi face treaba. Aşa cum spunea şi prim-ministruul, în această toamnă vom avea drumul expres dat în circulaţie şi pe acest tronson şi până la kilometrul 108”.

Grindeanu a precizat că termenul pentru finalizarea primului tronson era 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici