4 partide în 4 ani. Traseistul politic Ioan-Liviu Balint, din nou candidat la Parlament, pe listele partidului de guvermământ

  • Ioan-Liviu Balint a ajuns deputat pentru prima dată în 2014 pe listele PMP
  • În 4 ani de mandat, Balint a schimbat 4 partide în Parlament
  • Balint a fost în deputat în PMP, PSD, PRO România şi PNL
  • Ioan-Liviu Balint: ”Din păcate asa a fost cursul acestui mandat, nu regret”
  • Ioan-Liviu Balint candidează în 2020 pe lista PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
Urmărește
1023 afișări
Imaginea articolului 4 partide în 4 ani. Traseistul politic Ioan-Liviu Balint, din nou candidat la Parlament, pe listele partidului de guvermământ

Ioan-Liviu Balint. 4 partide în 4 ani

Performanţă greu de atins, însă nu pentru deputatul Ioan-Liviu Balint. El a reuşit ceea ce puţini pot: să facă parte din patru partide în cei patru ani de mandat.

Nu regretă ceea ce s-a întâmplat şi deciziile pe care le-a luat, pentru că este ”un om de echipă” şi când se alătură echipei joacă cu acea echipă.

E adevărat că până schimbă echipa. Pentru cei care-l critică şi-l numesc ”traseist” le spune că pur şi simplu nu îl cunosc.

Ioan- Liviu Balint are o explicaţie pentru fiecare plecare din aceşti patru ani de deputat. Acum este devotat PNL-ului şi spune că e gata să dea tot pentru a obţine rezultatele dorite atât la parlamentare, cât şi în guvernarea ţării. Noi îl credem, mai ales că deja are un loc asigurat la Senat pe listele PNL Dâmboviţa.

„Din păcate aşa a fost cursul acestui mandat. Nu regret şi nu îmi pare rău de nicio faptă. Sunt un om de echipă şi în momentul în care mă alătur acelei echipe joc cu acea echipă. Dacă astăzi joacă la Steaua, este un adevărat stelist, dacă de mâine joacă la Dinamo, este câine până la moarte. Mă critică oameni care nu mă cunosc”, a fost explicaţia pentru cum se împacă cu toate aceste schimbări de partide şi doctrină.  

Ioan- Liviu Balint, candidat PNL Dâmboviţa, spune că plecările din partide s-au petrecut pe fondul unor transformări ale formaţiunilor în sine şi atitudinea sa critică l-a pus în opoziţie cu partidul unde migrase. 

„Totul a degenerat în momentul în care am considerat că Guvernul Grindeanu nu mai poate să rămână la Palatul Victoriei. Am transmis conducerii PMP decizia mea de a vota acea moţiune, în acel moment am fost exclus din PMP. În urma rezultatelor slabe de la europarlamentare am cerut colegilor mei din PSD ca să îşi asume fiecare rezultatul, nu s-a dorit, am făcut un pas în lateral. Am luat decizia împreună cu colegii mei domnul ministru Sorin Câmpeanu, domnul ministru Daniel Constantin să punem umărul la instalarea noului guvern Orban Din 6 ianuarie s-a luat decizia ca cei 7 membri PRO România din Camera Deputaţilor am trecut la PNL”, a mai spus Ioan Liviu Balint, candidatul PNL Dâmboviţa.

Am încercat să contactăm conducerea PNL şi PNL Dâmboviţa să ne spună un punct de vedere, dar nu ne-au răspuns. Totuşi ştim că premierul Orban a explicat că unii traseişti au fost liberali cândva. Alaltăieri, preşedintele Klaus Iohannis dădea asigurări că gata, s-a terminat cu traseismul şi racolarea în PNL. Oare aşa să fie?!

IOAN LIVIU BALINT, deputat 2016 – 2020, 49 de ani

2016  - deputat PMP

Septembrie 2017 – deputat PSD

Septembrie 2019 – deputat PRO România

Ianuarie 2020 – deputat PNL

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici