Adjunctul ambasadorului turc în Israel, convocat pentru a fi mustrat

Israel Katz, Ministrul de Externe al Israelului, îl convoacă pe adjunctul ambasadorului turc pentru o mustrare după ce ambasada turcă din Tel Aviv şi-a coborât drapelul în bernă în onoarea liderului Hamas ucis, Ismail Haniyeh, potrivit The Times of Israel.

Urmărește
530 afișări
Imaginea articolului Adjunctul ambasadorului turc în Israel, convocat pentru a fi mustrat

Adjunctul ambasadorului turc în Israel, convocat pentru a fi mustrat

„Israelul nu va accepta expresii de participare la doliu pentru un criminal precum Ismail Haniyeh”, afirmă Katz, Ministrul de Externe al Israelului, într-o declaraţie publicată de biroul său.

„Dacă reprezentanţii ambasadei doresc să jelească, să meargă în Turcia şi să jelească împreună cu stăpânul lor Erdogan, care îmbrăţişează organizaţia teroristă Hamas şi sprijină actele sale criminale”, mai adaugă ministrul.

Turcia va avea vineri o zi de doliu naţional, ziua înhumării în Qatar a liderului politic al grupării islamiste palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, ucis miercuri la Teheran, a anunţat joi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici