Adrian Cozma, despre amendamentul „Iohannis”: O decizie politică nu a existat. Miercuri, şedinţă BPN

  • Vicepreşedintele PNL Adrian Cozma spune că nu a existat o decizie politică a conducerii partidului pentru amendamentul care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la parlamentare ca independent pe listele PNL.
  • Miercuri va fi şedinţă a BPN.
Urmărește
89 afișări
Imaginea articolului Adrian Cozma, despre amendamentul „Iohannis”: O decizie politică nu a existat. Miercuri, şedinţă BPN

Adrian Cozma, despre amendamentul „Iohannis”: O decizie politică nu a existat. Miercuri, şedinţă BPN

„Eu aştept ca cei doi colegi miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, eu îi voi întreba, să ne explice care a fost raţionamentul pentru care au depus acel proiect de lege. O decizie politică nu a existat în acest sens, să fie clar. BPN, Biroul Politic Naţional, forul de conducere al partidului, nu a luat o decizie în acest sens”, spune la Antena 3 CNN Adrian Cozma.

El spune că susţine revenirea lui Klaus Iohannis în PNL după ce termină mandatul de preşedinte al României.

PNL a depus, miercuri, în Parlament un proiect de lege, iniţiat de liderii senatorilor şi deputaţilor liberal, Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici