Aflat în campanie la Râmnicu Sărat, Stolojan a rămas fără telefon

Preşedintele PLD Theodor Stolojan a rămas fără telefonul mobil, sâmbătă, în timp ce vizita piaţa centrală din Râmnicu Sărat, liderul liberal-democrat declarând că acesta "intră la pierderi de campanie".

Urmărește
7 afișări
Imaginea articolului Aflat în campanie la Râmnicu Sărat, Stolojan a rămas fără telefon

Aflat în campanie la Râmnicu Sărat, Stolojan a rămas fără telefon

Liderul PLD, Theodor Stolojan, numărul 1 pe lista partidului pentru alegerile europene, a ajuns la Râmnicu Sărat în jurul orei 11.00, însoţit de vicepreşedintele Raluca Turcan. Liberal-democraţii au mers în piaţa centrală din oraşul Râmnicu Sărat, unde au stat de vorbă cu oamenii, au dat mâna ori s-au îmbrăţişat cu comercianţii şi cu râmnicenii aflaţi la cumpărături.

După întâlnirea cu râmnicenii, preşedintele PLD s-a deplasat la Buzău, unde are programată o conferinţă de presă şi o întâlnire cu alegătorii în centrul oraşului, urmând să meargă prin municipiul Buzău pe traseul Piaţa Centrală – centrul oraşului – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Crâng, cel mai mare parc din municipiu.

Înainte de conferinţa de presă, liderul PLD Theodor Stolojan şi-a dat seama că nu mai are în buzunar telefonul mobil. El a format de pe un alt celular numărul propriu de telefon, însă mobilul este închis.

Întrebat despre incident, liderul PLD a declarat că furtul telefonului „intră la pierderi de campanie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici