Albu, Turcan şi Preda au avut poziţii diferite în BPN în cazul Oajdea

Deputaţii Gheorghe Albu, Raluca Turcan şi Cezar Preda au avut poziţii diferite la Biroul Permanent Naţional al PDL faţă de restul membrilor în privinţa excluderii din partid a deputatului Daniel Oajdea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

15 afișări
Imaginea articolului Albu, Turcan şi Preda au avut poziţii diferite în BPN în cazul Oajdea

Albu, Turcan şi Preda au avut poziţii diferite în BPN în cazul Oajdea (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, Gheorghe Albu şi Cezar Preda au susţinut că nu ar fi normal să fie exclus Daniel Oajdea din partid, arătând că acesta este deputat şi că au mai fost şi alţi parlamentari care au vorbit împotriva partidului, dar nu au fost excluşi.

Sursele citate au menţionat că Raluca Turcan ar fi spus că ar trebui să existe o decizie de principiu a BPN prin care toţi cei care votează moţiunea de cenzură să fie excluşi din PDL şi nu doar o hotărâre pentru Oajdea.

Potrivit surselor citate, votul a fost secret.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat că BPN propune CNC excluderea lui Daniel Oajdea din partid. El a menţionat că decizia a fost luată cu 22 voturi "pentru" şi 5 "împotrivă".

Propunerea de excludere din partid a lui Oajdea a fost făcută în BPN de către premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici