Alegeri parlamentare 2024. USR şi-a desemnat candidaţii: Capete de listă, Clotilde Armand şi Claudiu Năsui

  • USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.
  • Clotilde Armand e cap de listă la Senat.
Urmărește
848 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare 2024. USR şi-a desemnat candidaţii: Capete de listă, Clotilde Armand şi Claudiu Năsui

Alegeri parlamentare 2024. USR şi-a desemnat candidaţii: Capete de listă, Clotilde Armand şi Claudiu Năsui

Miercuri, USR Bucureşti şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Cap de listă pentru Senat este Clotilde Armand, iar pentru Camera Deputaţilor, Claudiu Năsui.

Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Camera Deputaţilor:

Năsui Claudiu
Prună Cristina Mădălina
Mihaiu Radu
Buzoianu Diana Anda
Stoica Diana
Ţoiu Oana Silvia
Dimitriu Alexandru Paul
Stoica Alin-Bogdan
Seidler Cristian Gabriel
Badea Mihai Alexandru
Neagu Denisa Elena
Covaci Florin
Apostol Alin Gabriel
Saca Petru
Stoian Teodora

Lista candidaţilor USR Bucureşti pentru Senat:

Armand Clotilde
Ghinea Cristian
Pălărie Ştefan
Alexandru Violeta
Spătaru Simona
Săniuţă Adina
Iordache Sabo Anca Alexandra

„Îmbunătăţirea legii electorale, o nouă legislaţie pentru primăriile de Sector şi primăria Capitalei, reforme pentru: instituţia Avocatului Poporului, AEP, CNA sau Curtea de Conturi - iată câteva teme principale pentru ceea ce-mi doresc să fac în parlamentul României”, a declarat Clotilde Armand, miercuri, pe Facebook, adăugând că „toate instituţiile de mai sus sunt controlate de peste 30 ani de către hidra PSD-PNL. Eu cred că-i cazul ca fiecare român să-şi ia ţara înapoi din mâinile acestui sistem cleptocratic. Am demonstrat ce se poate face atunci când te pui împotriva acestui sistem construit de ticăloşii pentru ticăloşi. Voi continua să fac asta cu o determinare şi mai mare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici