Alegeri Timişoara. Dominic Fritz: Astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingător / Fritz 49% - Nicolae Robu 35%

Dominic Fritz spune că a câştigat un nou mandat de primar al municipiului Timişoara. „Cert este că astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingători”, spune el.

2448 afișări
Imaginea articolului Alegeri Timişoara. Dominic Fritz: Astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingător / Fritz 49% - Nicolae Robu 35%

Alegeri Timişoara. Dominic Fritz: Astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingător / Fritz 49% - Nicolae Robu 35%

„Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar nişte zvonuri, acum este o certitudine. Alianţa Timişoara Unită a câştigat Timişoara. După numărătoarea noastră paralelă, cam din aproape un sfert din secţii avem rezultate şi după aceste rezultate DF a câştigat 49%, iar Nicolae Robu a câştigat 35%”, spune Domninic Fritz.

El spune că acest rezultatul „se poate mişca într-o parte sau în alta”.

„Dar cert este că astăzi stăm în faţa timişorenilor ca învingători. Astăzi timişorenii au dat un vot să mergem înainte, timişorenii au votat să mergem înainte să investim în educaţie şi să ne asigurăm că fiecare copil din Timişoara are acces la o infrastructură de educaţie de calitate. Timişorenii au votat să mergem înainte să investim în sănătate şi să facem în sfârşit un nou spital municipal. Astăzi timişorenii au votat să investim în contuinuare în infrastructura oraşului, într-un transport comun de calitate. Da, astăzi timişorenii au votat să mergem înainte să recuperăm fiecare metru pătrat furat din patrimoniul Timişoarei”, adaugă Fritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici