Alexandru Muraru: PNL ar putea anunţa o alianţă de dreapta între cele două tururi de la prezidenţiale

Partidul Naţional Liberal ar putea anunţa o alianţă de dreapta între cele două tururi de la prezidenţiale, spune vicepreşedintele PNL, Alexandru Muraru.

Urmărește
433 afișări
Imaginea articolului Alexandru Muraru: PNL ar putea anunţa o alianţă de dreapta între cele două tururi de la prezidenţiale

Alexandru Muraru: PNL ar putea anunţa o alianţă de dreapta între cele două tururi de la prezidenţiale

Liberalul îi critică pe colegii de coaliţie de la PSD.

„Funcţia de preşedinte al României trebuie protejată de a nu fi confiscată de un pesedist, în primul rând (...). Dorinţa celor mai mulţi dintre colegii mei din Biroul Politic Naţional este de a face o coaliţie de dreapta, de a vedea care este rezultatul alegerilor la 1 decembrie”, a spus Alexandru Muraru, la RFI.

El atrage atenţia că „PSD face acest joc de a te îmbrăţişa cu forţa şi de a te îmbrăţişa prin sugrumare, de a spune în fiecare zi că va continua o coaliţie PNL-PSD, pentru a demobiliza electoratul PNL”.

Deputatul Alexandru Muraru precizează că „este foarte clar că în momentul în care PNL şi PSD îşi vor duce cel mai probabil candidaţii în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, în cele două săptămâni care se scurg între turul I şi turul II şi mai ales în ultima săptămână, adică între alegerile parlamentare şi prezidenţiale, PNL va fi pus în această postură şi situaţie de a anunţa cel mai probabil o alianţă de dreapta, cu partidele de dreapta, care sigur, vor trebui să mobilizeze şi ele electoratul, pentru a susţine candidatul PNL în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici