Alexandru Nazare: Ultima grijă a PSD ar trebuie să fie campania electorală în slip

„Impasul negocierilor asupra datei prezidenţialelor determină PSD să atace în cascadă PNL şi să-l ironizeze pe preşedintele Nicolae Ciucă”, declară senatorul PNL Alexandru Nazare.

207 afișări
Imaginea articolului Alexandru Nazare: Ultima grijă a PSD ar trebuie să fie campania electorală în slip

Alexandru Nazare: Ultima grijă a PSD ar trebuie să fie campania electorală în slip

„Ultima grijă a PSD ar trebui să fie campania electorală în slip! Impasul negocierilor asupra datei prezidenţialelor determină PSD să atace în cascadă PNL şi să-l ironizeze pe preşedintele Nicolae Ciucă, faţă de care pană mai ieri nu aveau decât respect şi cuvinte de laudă. Ce anume este onorabil în această bruscă schimbare de atitudine? Stabilitatea ţării, coerenţa coaliţiei nu mai e valorizată? De câte ori decizii luate în coaliţie şi transformate în decizii de guvern n-au fost anulate sau modificate în lumina unor situaţii sau informaţii noi? Deficitul aferent lunii Mai a urcat la 3.5% (cam cât era în Septembrie anul trecut) cu 23 de miliarde de lei mai mult decât anul trecut”, a postat liberalul pe Facebook.

Potrivit acestuia, pe 19 iunie, Comisia Europeană a publicat pachetul de primăvară, un raport în general critic la adresa gestiunii finanţelor publice, unde se solicită României depunerea unui prim raport fiscal bugetar în noua procedură de deficit excesiv cu termen 20 septembrie: „De acesta depind în bună măsură fondurile europene şi PNRR-ul în 2025 şi 2026. Tot în această perioadă, guvernul Ciolacu ar trebui să negocieze viitoarea traiectorie a deficitului bugetar nu doar pentru 2024, ci şi pentru următorii ani. PSD ar trebui să acţioneze responsabil şi să pună stabilitatea ţării şi a finanţelor publice înaintea intereselor electorale. Alegeri la termen!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici