Alina Gorghiu: În programul candidatului PSD nu există nicio frază despre justiţie

  • Liberala Alina Gorghiu, care ocupă funcţia de ministru al Justiţiei în Guvernul Ciolacu, a ironizat programul candidatului PSD la alegerile prezidenţiale.
  • Este cu de toate, dar frapează pentru că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupţie, despre justiţie, spune Gorghiu.
Urmărește
157 afișări
Imaginea articolului Alina Gorghiu: În programul candidatului PSD nu există nicio frază despre justiţie

Alina Gorghiu: În programul candidatului PSD nu există nicio frază despre justiţie

Mesajul a fost transmis duminică, pe Facebook, la puţin timp după ce Marcel Ciolacu şi-a prezentat programul în cadrul unui eveniment PSD.

„Astăzi, a fost prezentat programul prezidenţial al candidatului PSD. Este cu de toate, de la reindustrializare la educaţie, de la sănătate la demografie, de la apărare la sport şi tot aşa. Ştiţi ce frapează însă? Că nu există nicio frază despre statul de drept, despre anticorupţie, despre justiţie, despre recuperarea banilor de la infractori, despre pedepsirea abuzurilor, despre siguranţă, despre victimele violenţei de orice fel… despre cum justiţia dreaptă şi eficientă este premisa funcţionării oricărui stat, a oricărui sector de activitate, public sau privat”, a transmis ministrul liberal al Justiţiei.

Alina Gorghiu s-a declarat „curioasă” în ceea ce priveşte opinia PSD despre justiţie.

„Chiar aş fi fost curioasă să aud opinia PSD despre justiţia următorilor 4-5 ani. Sunt convinsă că e bine să ştie toţi românii înainte de alegeri…că după… Cu cine, cu ce, cum şi mai ales pentru cine? Am citit programul PSD şi am verificat cuvintele importante pentru un Preşedinte al României: Justiţie: 0, Stat de drept: 0, Anticorupţie: 0, Violenţă: 0”, a precizat Gorghiu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a lansat duminică Proiectul de ţară. Documentul reprezintă manifestul electoral al candidatului PSD la alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici