Ambasadorul Israelului în România, după atacul Iranului: Vor plăti preţul, au depăşit liniile roşii

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Lior Ben Dor, a declarat, după atacul cu rachete balistice al Iranului că israelienii sunt „determinaţi” şi vor face „tot ce este necesar pentru a-i face să plătească preţul, pentru că au depăşit toate liniile roşii”.

Urmărește
102 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Israelului în România, după atacul Iranului: Vor plăti preţul, au depăşit liniile roşii

Ambasadorul Israelului în România, după atacul Iranului: Vor plăti preţul, au depăşit liniile roşii

Lior Ben Dor a spus că Israelul este hotărât să protejeze „viaţa, naţiunea şi cetăţenii”.

„Israel a fost atacat grav de Iran. Au lansat aproape 200 de rachete balistice şi au vrut să distrugă foarte multe vieţi în Israel. Noi suntem hotărâţi să ne protejăm viaţa, să ne apărăm naţiunea şi cetăţenii. Avem tot sistemul de apărare activ, dar nu e destul. Trebuie să facem mai mult, pentru a garanta că nu ne vor mai ataca. Noi dorim să existăm ca naţiune, pentru foarte mult timp de acum încolo. Vom demonstra că Israelul ştie cum să se apere şi să-i alunge pe duşmani în afara graniţelor”, a spus la TVR Info ambasadorul.

Lior Ben Dor a lăudat sistemul de apărare pe care îl deţine Israelul şi afirmă că iranienii „vor plăti preţul” pentru atacul cu rachete balistice.

„Sistemul de apărare al Israelului e atât de sofisticat, încât ştim exact unde va cădea o rachetă. Şi ştim să interceptăm în aşa fel încât să nu afectăm populaţia civilă şi nici să irosim muniţia. Nu putem accepta ca aceste atacuri să se îndrepte asupra unor oraşe sau gradiniţe. Suntem cu totul determinaţi să facem absolut tot ce este necesar pentru a-i face să plătească preţul, pentru că au depăşit toate liniile roşii”, a mai spus diplomatul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici