Ameninţări cu ruperea PSD dacă Geoană mai câştigă mandat

Unii dintre liderii de filială care s-au poziţionat public împotriva actualului preşedinte al PSD, Mircea Geoană, declarau, sâmbătă seară, în timp ce aşteptau să îşi exprime votul la Congresul PSD, că vor contesta voturile obţinute de Geoană şi că PSD se va rupe dacă Geoană va câştiga un nou mandat.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Ameninţări cu ruperea PSD dacă Geoană mai câştigă mandat

Ameninţări cu ruperea PSD dacă Geoană mai câştigă mandat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Astfel, în timp ce îşi conduceau delegaţii din filială către cabinele de vot, unii dintre preşedinţii de organizaţii îşi declarau dezacordul faţă de ideea ca Mircea Geoană să mai câştige un nou mandat.

În discuţiile pe care liderii de filiale le purtau cu delegaţii din filiale aceştia făceau calcule în ceea ce priveşte voturile pe care le-ar obţine, după finalizarea scrutinului, Geoană sau Ponta, ei precizând că, în cazul în care Geoană va câştiga, vor contesta voturile obţinute de acesta.

Totodată, preşedinţiii de filiale respectivi arătau, în discuţiile cu delegaţii, că situaţia fracturării partidului este mult mai probabilă în cazul în care Geoană ar fi reconfirmat preşedinte, întrucât votanţii lui Ponta sunt mult mai radicali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici