Anastase: Antonescu se plânge CSM pentru că este în campanie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, că liderul PNL Crin Antonescu se află în campanie electorală şi din acest motiv se plânge la CSM de nerezolvarea crizei politice, ea apreciind că acesta ar trebui să-şi mobilizeze oamenii în Parlament pentru rezolvarea crizei.

Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Anastase: Antonescu se plânge CSM pentru că este în campanie

Anastase: Antonescu se plânge CSM pentru că este în campanie (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Cred că domnul Antonescu ar trebui să aleagă calea constituţională, legală, de a-şi mobiliza oamenii în Parlament şi, în primul rând, să participe la audierile noilor miniştri şi la vot şi astfel criza politică s-ar rezolva", a precizat Roberta Anastase, pentru MEDIAFAX.

Anastase a arătat că ea se află la Parlament, locul pe unde Crin Antonescu "nu prea trece".

"În campanie electorală este dumnealui, domnul Antonescu, eu sunt la Parlament, pe unde dumnealui nu prea trece deşi e senator", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liderul PNL Crin Antonescu a transmis, marţi, o scrisoare preşedintelui CSM, în care îi solicită sesizarea Curţii Constituţionale în legătură cu existenţa unui conflict juridic, de natură constituţională, între preşedintele ţării şi Parlament, cu privire la procedura de învestitură a Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici