Anastase anunţă că PDL votează pentru comisie în cazul Ridzi

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a declarat, marţi, în şedinţa de plen, că PDL va vota în favoarea înfiinţării unei comisii parlamentare de anchetă "pe subiectul Zilei Tineretului", dar şi în favoarea solicitării procurorului general privind urmărirea penală a lui Adrian Năstase.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Anastase anunţă că PDL votează pentru comisie în cazul Ridzi

Preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"PDL nu are nimic de ascuns. (...) Şi în cazul ministrului Tineretului noi dorim aflarea adevărului", a spus Roberta Anastase, arătând că democrat liberalii au susţinut fără rezerve înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Roberta Anastase a mai spus că discuţiile în Biroul Permanent pe acest subiect au durat "trei minute", în timp ce discuţiile privind solicitarea procurorului general de începerea urmăririi penale în cazul lui Adrian Năstase au durat "trei ore".

Roberta Anastase a făcut aceste declaraţii la dezbaterile generale privind constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

Ideea înfiinţării unei astfel de comisii parlamentare de anchetă a fost propusă de PNL şi PSD în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor va decide, marţi, asupra propunerii PNL şi PSD privind constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a hotărât, luni seară, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici