Anastase consideră corectă poziţia premierului Boc privindu-i pe miniştrii Şeitan şi Vlădescu

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a afirmat, marţi, că este "absolut corectă" poziţia premierului Emil Boc privind remanierea miniştrilor Şeitan şi Vlădescu în cazul în care aceştia vor continua să lanseze, prin declaraţii, măsuri care nu sunt în programul de guvernare.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Anastase consideră corectă poziţia premierului Boc privindu-i pe miniştrii Şeitan şi Vlădescu

Anastase consideră corectă poziţia premierului Boc privindu-i pe miniştrii Şeitan şi Vlădescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este în atributul primului-ministru să-şi gestioneze politica de comunicare. Personal, consider că este o decizie absolut corectă", a spus Anastase, răspunzând unei întrebări referitoare la intenţia premierului Emil Boc de a-i remania pe miniştrii Şeitan şi Vlădescu dacă vor mai continua să facă declaraţii nefondate.

Anastase a mai arătat că, atunci când un ministru comunică ceva ce nu a fost discutat în Guvern, nu trebuie să o facă în calitate oficială.

"Când comunici un lucru nediscutat în Guvern, nu o faci în calitate oficială", a arătat Anastase.

Premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii care vor mai lansa, prin declaraţii de presă, măsuri care nu sunt prevăzute în programul de guvernare, principalii vizaţi de acest avertisment fiind ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici