Anastase despre declaraţia lui Geoană privind drogurile: Vorbeşte de funie în casa spânzuratului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a criticat declaraţiile făcute, vineri, de Mircea Geoană la Ploieşti, potrivit cărora propunerea ca el să devină premier este generată de consumul de droguri uşoare, Anastase spunând că Geoană "vorbeşte despre funie în casa spânzuratului".

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Anastase despre declaraţia lui Geoană privind drogurile: Vorbeşte de funie în casa spânzuratului

Anastase despre declaraţia lui Geoană privind drogurile: Vorbeşte de funie în casa spânzuratului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Roberta Anastase, care ocupă şi funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Prahova, a reacţionat dur în urma declaraţiilor făcute, vineri, la Ploieşti de către liderul PSD Mircea Geoană, care a afirmat că propunerea lui Traian Băsescu ca el să devină prim-ministru este generată de frică sau de consumul de droguri uşoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Domnul Geoană a venit la Ploieşti şi am înţeles că a vorbit despre droguri. Probabil nu s-a documentat foarte bine despre organizaţia PSD Prahova, aşa încât a vorbit oarecum de funie în casa spânzuratului. De altfel, dacă îi urmăreaţi discursul, deja câtorva din spatele lui, din sală, li se făcuse poftă. Dar probabil că aşa se explică declaraţia euforică pe care a făcut-o domnul Geoană acolo, spunând că dânsul va ieşi, că e pe primul loc. Probabil că a trecut pe la sediu pe la PSD înainte şi atmosfera i-a determinat o astfel de declaraţie", a afirmat, vineri seară, preşedintele Camerei Deputaţilor, în cadrul unor întâlniri electorale în centrul Ploieştiului.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la un miting electoral organizat la sala sporturilor din Ploieşti, că propunerea lui Traian Băsescu ca el să devină prim-ministru estegenerată de frică sau de consumul de droguri uşoare.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la sediul său de campanie, că Mircea Geoană poate fi un prim-ministru, dar să se hotărască acum şi a afirmat, râzând, că astfel îi dă o şansă liderului PSD şi contracandidat al său în cursa pentru Cotroceni, pentru ca acesta să nu se facă de râs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici