Anastase:E nevoie de acest angajament de finanţare cu FMI, costurile sunt avantajoase pentru România

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, la finalul întâlnirii conducerii Camerelor cu guvernatorul BNR, că o opinie reieşită a fost că este nevoie de angajamentul de finanţare cu FMI, costurile fiind avantajoase pentru România.

Urmărește
17 afișări

"A fost o întâlnire pe cât de interesantă, pe atât de utilă", a spus Anastase, precizând că se încadrează "într-un program firesc pe care clasa politică în ansamblu trebuie să îl aibă în această perioadă, care ţine de solidaritate, dar şi de comunicare".

Ea a arătat că s-a discutat despre acordul de finanţare cu UE şi FMI, care ocupă agenda publică, dar care preocupă în egală măsură şi clasa politică, dar şi cetăţenii.

"În egală măsură, opinia reieşită din această întâlnire a fost că este nevoie de acest angajament de finanţare, în aceste condiţii, aşa cum se discută, costurile sunt avantajoase şi menţinându-se ideea că este un acord preventiv, ceea ce este important de menţionat", a spus Anastase.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici