Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, joi, că este uimită de nivelul la care a ajuns Adrian Năstase şi de felul în care acesta poate să jignească o femeie.

Urmărește
8 afișări
Imaginea articolului Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase

Anastase: Mă uimeşte nivelul la care a ajuns Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

Roberta Anastase s-a declarat uimită de felul în care Adrian Năstase "poate să jignească o femeie", după ce, miercuri, ea refuzase să se aşeze lângă acesta în sala de şedinţe a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

"Îmi doresc ca dialogul să fie unul civilizat şi de aceea spuneam că mă uimeşte nivelul la care a ajuns Adrian Năstase şi felul în care poate să jignească, până la urmă, o femeie", a spus Anastase.

Ea a declarat că subiectul este nesemnificativ.

"Pentru mine este un subiect nesemnificativ. Pentru mine, a conduce Camera Deputaţilor împreună cu colegii mei din Biroul Permanent este legat de eficienţă şi nu de formalismul aşezării într-un anumit fel", a spus Anastase.

Potrivit acesteia, gestul lui Adrian Năstase este "un pic ieşit din comun".

"Un lucru foarte important este să reuşim să schimbăm ceva din ceea ce înseamnă percepţia oamenilor cu privire la funcţionarea noastră, a Parlamentului, mai puţin mă interesează anumite gesturi pe care le consider un pic ieşite din comun", a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi:

Anastase: Nu vreau lângă Năstase; Năstase: Poate o intimidez intelectual

Năstase: "Alma-o altă specie de oameni?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici