Anastase şi Boagiu au plecat la masă când vorbeau Ponta şi Antonescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au plecat, luni, din sala de plen, mergând să mănânce, în timp ce la microfon vorbeau Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Urmărește
330 afișări
Imaginea articolului Anastase şi Boagiu au plecat la masă când vorbeau Ponta şi Antonescu

Roberta Anastase (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În timp ce Ponta vorbea de la microfonul plenului, Roberta Anastase şi Anca Boagiu au plecat din sală, mergând în cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Cu câteva minute înainte ca Anastase şi Boagiu să intre în cabinetul preşedintelui, înăuntru fuseseră aduse pe o tavă două fripturi de ceafă de porc, o salată de fasole, o salată de roşii cu castraveţi şi pâine prăjită.

Cele două democrat-liberale au fost urmate, la câteva minute distanţă, tot în cabinetul preşedintelui Camerei, de Sever Voinescu şi Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici