Anastase: Votul din Comisia juridică a fost unul responsabil

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase consideră că deputaţii din Comisia juridică au dat "un vot responsabil", atunci când au decis că preşedinta Camerei nu trebuie suspendată din funcţie pe o perioadă de 30 de zile, cum solicitau PSD şi PNL.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Anastase: Votul din Comisia juridică a fost unul responsabil

Anastase: Votul din Comisia juridică a fost unul responsabil (Imagine:Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

"Le mulţumesc colegilor din Comisia juridică pentru analiza pertinentă şi pentru votul responsabil dat pe această cerere", a precizat, marţi, pentru MEDIAFAX, Roberta Anastase.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a analizat marţi, solicitarea PSD şi a PNL, care propuneau suspendarea activităţii preşedintei Camerei Roberta Anastase, pe o perioadă de 30 de zile, pentru "modul defectuos în care aceasta a condus, în urmă cu două săptămâni, lucrările Camerei, în care se dezbătea raportul comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea.

Deputaţii din comisia juridică au decis, într-o şedinţă în care presa nu a avut acces, că preşedinta Camerei Deputaţilor Roberta Anastase nu a încălcat regulamentul şi nu se impune aplicarea unei sancţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici