Andrei Alexandru: Oprescu mi-a transmis că, dacă voi câştiga şefia PSD, se întoarce în partid

Andrei Alexandru, care şi-a anunţat săptămâna aceasta intenţia de a candida la preşedinţia PSD, a declarat sâmbătă pentru MEDIAFAX, că a avut o discuţie cu primarul Sorin Oprescu, care i-a transmis că se va întoarce în partid dacă fostul consilier al lui Nicolae Văcăroiu va câştiga la Congres.

Urmărește
29 afișări
Imaginea articolului Andrei Alexandru: Oprescu mi-a transmis că, dacă voi câştiga şefia PSD, se întoarce în partid

Andrei Alexandru: Oprescu mi-a transmis că, dacă voi câştiga şefia PSD, se întoarce în partid (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie telefonică, în cursul zilei de ieri, cu primarul Sorin Oprescu şi mi-a spus că, în cazul în care voi câştiga preşedinţia PSD, se va întoarce în partid", a declarat Andrei Alexandru.

El a adăugat că Sorin Oprescu nu va reveni în PSD dacă Mircea Geoană va câştiga şefia partidului.

Senatorul social-democrat Miron Mitrea şi-a anunţat, recent, candidatura la şefia partidului şi a spus că ar dori ca Oprescu să facă parte din echipa sa. Tot recent, Oprescu a anunţat că nu se întoarce în PSD.

"Cred cu tărie că este nevoie de o strategie puternică de refacere a unui partid care odată a reprezentat o stângă puternică. Cred cu tărie că acest partid poate să aibă un viitor şi sunt convins că voi colabora la fel de bine ca şi cu ceilalţi reprezentanţi ai celorlalte partide politice. Sper ca în PSD să fie făcută o reformă reală", a spus atunci Sorin Oprescu.

Fostul purtător de cuvânt al lui Nicolae Văcăroiu, Andrei Alexandru, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a decis să candideze la şefia PSD, precizând că este vorba de o iniţiativă personală şi că speră să aibă susţinerea a cât mai multe organizaţii social-democrate din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici