Antonescu: A fost o Delegaţie Permanentă a consensului

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Delegaţia Permanentă a liberalilor a fost una a consensului în legătură cu faptul că partidul rămâne pe picioarele sale, nefiind un "partid-ataş", şi a menţionat că nimeni din PNL nu iubeşte nici PDL, nici PSD.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Antonescu: A fost o Delegaţie Permanentă a consensului

Antonescu: A fost o Delegaţie Permanentă a consensului (Imagine: Mediafax Foto)

"Contrar premiselor mediatice, a fost o delegaţie nu doar liniştită, ci una a consensului. Consens în legătură cu evaluarea pe drept cuvânt ca un succes a acestor alegeri, consens în legătură cu evaluarea cauzelor tipice care au făcut posibil succesul, acolo unde el a fost, consens în legătură cu necesitatea ca perioada ce separă aceste alegeri locale de cele parlamentare să fie una pe care va trebui să o străbatem cu eforturi intense, că nu vine deloc de la sine o conservare a rezultatului de la locale, că e la toamnă un joc deschis oricărui rezultat şi că PNL trebuie să facă toate eforturile de care este capabil cu toţi oamenii pe care-i are pentru a obţine un scor egal sau mai mare decât cel de la aceste alegeri locale", a susţinut Crin Antonescu.

Vicepreşedintele PNL a menţionat că la Delegaţia Permanentă a existat un consens şi cu privire la faptul că PNL rămâne pe picioarele sale la alegerile generale, menţionând că nimeni din partid "nu iubeşte" PDL sau PSD.

"A fost consens, de asemenea, în legătură cu faptul că PNL este şi rămâne, cu atât mai mult după aceste alegeri locale, un partid pe picioarele sale, că el n-are cum să fie niciodată un partid-ataş, consens în legătură cu faptul că, dacă va fi să discutăm după alegeri o eventuală colaborare de guvernare, n-o vom discuta decât de pe baza unui scor care să ne permită să fim pivotul sau partenerul puternic al acelei eventuale coaliţii. Dincolo de speculaţiile care s-au făcut, nimeni din PNL nu iubeşte nici PDL, nici PSD", a afirmat Antonescu.

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, duminică, la finalul şedinţei BPC, că toate funcţiile de conducere de la nivelul PNL Bucureşti se vacantează, urmând să se decidă o formulă de coordonare a organizaţiei, în care se va implica liderul liberal Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, duminică, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente, că va prelua conducerea Consiliului de coordonare al PNL Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici